Widget HTML #1

Aussome lasje z Aussie-jem

Le katera od nas ne pozna avstralske znamke za lase Aussie? Sicer je znamka pri nas v Müllerju na voljo že kako leto, pred kratkim pa so jo lansirali še v DM-ih. Moja zgodba z Aussijem se je začela že lani, o šamponu Moist in tri minutnem regeneratorju sem na blogu že pisala, pred kratkim pa sem dobila možnost, da testiram celotno linijo Miracle Shine. Izdelke bom na blogu ocenila, ko se mi bo zdelo, da sem jih zadosti dolgo testirala, da lahko podam realno oceno, lahko pa povem, da so prvi vtisi odlični, saj so moji lasje po uporabi res sijoči, da ne govorim o mehkosti in zdravem izgledu las.

Aussijeva filozofija je: »Obstajajo pomembnejše stvari, kot so lasje, vendar lahko pri njih začnemo.« Kot da ni bilo dovolj, da nas je  blogerke Aussie razvajal s svojimi izdelki, smo bile deležne še povabila na Aussie izdelek, ki se je odvijal prejšnji četrtek v Hotelu Nox v Ljubljani. Vedno, ko pridem na kak dogodek z blogerkami, se mi zdi, kot da sem prišla na srečanje s dolgoletnimi prijateljicami, s katerimi se že dolgo nisem videla in s katerimi si imamo ogromno za povedati. Tudi tokrat je bilo tako. Odločitev, da se udeležim dogodka, je bila več kot odlična, saj je bilo vzdušje vrhunsko, ambient prečudovit, pa tudi sam dogodek je bil odlično izpeljan. Po uvodni predstavitvi znamke so svojo izkušnjo z Aussie znamko podale tudi Aussie ambasadorke Špela Štamol, Lorella Flego, AjdaSitar, Nika Veger in Tjaša Kokalj Jerala. Sledila je predstavitev posameznih linij izdelkov za lase, ki pa sem jo sama samo slišala, ne pa tudi videla, ker sem bila tisti čas na »vročem stolu«, kot ga sama imenujem, oz. sredi friziranja. Po končani prireditvi smo bile udeleženke dogodka deležne pogostitve (še sedaj se mi luštajo tisti cake popsi), zabavale pa smo se lahko tudi v posebnem kotičku, namenjenemu »potovanju v Avstralijo v nekaj minutah« oz. zabavnem fotografiranju z zanimivimi ozadji. Sam dogodek mi je res super, zelo sem vesela, da sem priložnost spoznati precej blogerk, ki jih še ne poznam, in se podružiti s tistimi, s katerimi smo se že poznale. Sedaj pa nestrpno pričakujem blogersko konferenco.

Nekatere fotografije so moje, nekatere so uradne z dogodka, nekatere pa od soblogerk. Pri fotografijah, ki niso moje, najdete spodaj vir avtorja (in pri blogerkah link do bloga).

Foto: Sašo Radej.
Foto: Sašo Radej.
Foto: Sašo Radej.

Še nekaj besed o znamki Aussie (PR besedilo):


Aussie je leta 1979 ustanovil Tom Redmond, ko je po obisku v Avstraliji dobil navdih za razvoj 3 minutnega intenzivnega balzama, ki postreže z izjemnimi rezultati v samo treh minutah. Samozavest znamke se skriva v mogočnosti izvedbe, kvaliteti sestavin in značilnem videzu. Vsak Aussie izdelek je zasnovan tako, da lasje dobijo prave koristi. Raznolike, skrbno izbrane avstralske sestavine omogočajo, da z veseljem razpustite lase in z njimi uživate. Dodatno ukvarjanje z lasmi ni potrebno, vi preprosto uživajte pri umivanju in tako pustite, da lasje pridobijo vse potrebno, da zasijejo.
Aussie je edinstvena mešanica Aussie karakterja, Aussie tehnologije, Aussie las in Aussie vonja – skupaj pa ustvarijo edinstveno izkušnjo, ki ustreza vsem tipom las.
Izdelki AUSSIE vsebujejo šampone in balzame za različne potrebe las in lasišča, posebne tretmaje s 3 minutnim delovanjem ter izdelke za oblikovanje pričeske. Dosegljivi so v prodajalnah DM pa celi Sloveniji.

V Sloveniji je na voljo 6 linij izdelkov Aussie:

MIRACLE MOIST
  • Šampon in balzam za suhe in poškodovane lase
  • Vsebuje olja avstralskih oreščkov in makadamije
  • Šampon prodre v suho in poškodovano lasno strukturo in jo pomaga negovati ter zgladiti, medtem ko z balzamom s čudežno formulo postane mehka, gladka in nahranjena.

AUSSOME VOLUME
  • Šampon in balzam, namenjena slabim in tankim lasem
  • Vsebuje ekstrakt avstralskega hmelja
  • Šampon lase podaljša. Volumen dobijo od korena do konice, medtem ko balzam z lahko formulo poveča volumen.

MIRACLE SHINE
  • Šampon in balzam, ki poskrbita za biserni sijaj na laseh
  • Vsebuje izvlečke avstralskega ginsenga in biserni prah
  • Globinski tretma je bleščeč dokaz, da se sijaj da ustekleničiti

MEGA INSTANT
  • Šampon in balzam za vsakodnevno uporabo
  • Vsebuje ekstrakte skrivnostne avstralske rastilne Anigozanthos Flavidus
  • Šampon lase očisti,  jih naredi lahke in voljne, medtem ko balzam ne obteži las in je enostaven za izpiranje, zaradi česar so mehki in sijoči

COLOUR MATE
  • Šampon in balzam za barvane in neukrotljive lase, ki potrebujejo posebno pozornost
  • Vsebuje ekstrakt čudovite avstralske divje breskve
  • Šampon s posebno formulo daje lasem sijaj in jih pomaga ohraniti zdrave, balzam pa globinsko hrani in nadgrajuje barvane lase

LUSCIOUS LONG
  • Šampon, balzam in intenzivni balzam za dolge lase
  • Vsebuje ekstrakt gorske rastline, ki raste v odmaknjenih predelih gorovja Blue Mountains
  • Šampon in balzam z ekstraktom avstralskega evkaliptusa in avokadovega olja pomaga globinsko hidrirati, regenerirati in negovati dolge lase



Lepotički Sanja (Sparkle with Laughter) in Sara (Passing Fancy).


Gejba (Parokeets) in Tara (The Beauty of Nail Polish) med friziranjem. 


Kotiček, kjer smo lahko v nekaj minutah popotovale v Avstralijo. Rezultat si lahko pogledate čisto na koncu te objave.

Foto: Polona - UniqaPoly.
Foto: Ana - Beautysaur.

Ena skupinska z dogodka, čeprav kar nekaj deklet manjka: Ana Ina (Bijou Blog), Tamara (Cherry Colors), Sara (Passing Fancy), Gejba (Parokeets), Anna (Mad About Red), Ana (Beautysaur), moja malenkost, Sanja (Sparkle with Laughter), Ajda in Tjaša (Ajda's and Tjaša's Beauty Corner), Tara (The Beauty of Nail Polish) in Anja (Anja's Beauty World). 

Foto: Polona - UniqaPoly.

S Polono, ki ustvarja blog UniqaPoly.

Foto: Polona - UniqaPoly (fotkala je Ajda).

In še nekaj fotk "iz Avstralije". We had so much fun, haha. :D


Hvala za pozornost!

Posting Komentar untuk "Aussome lasje z Aussie-jem"