Widget HTML #1

Review: Makeup Revolution Unicorn Unite paleta (Blogerka za en dan)

Danes začenjamo s serijo gostujočih ocen, ki so jih napisala dekleta, ki sodelujejo v nagradni igri Blogerka za en dan. Prvo oceno je napisala Rebeka, ki za vas ocenjuje Makeup Revolution paleto Unicorn Unite. V naslednjih dveh tednih bo vsak drugi dan objavljena ena ocena, vsi, ki boste komentirali, pa se boste prav tako kot dekleta potegovali za eno izmed treh nagrad. 

To international readers: Sorry, this post is only in Slovene. I'm posting a review of my reader Rebeka who's taking part in my giveaway Be a blogger for a day.



Nič ni bilo lepšega, kot to da me je prejšnji teden poštar presenetil s paketkom od Ličila.si. V njem se je skrivala prečudovita paletka senčil za oči Unicorns unite.

Paletka vsebuje 18 čudovitih odtenkov senčil – 12 šimrastih in 6 mat. Zraven tega me je navdušilo veliko ogledalo, zraven pa je priložen še aplikator.

Paletka je predhodno bila v čudovitem svetlečem vijoličnem ovitku, ki mi ga je kar škoda vrečt stran :) Odtenki se lepo stopnjujejo od svetlejših do temnejših,  takoj pa mi je v oči padel odtenek unicorn, ki je res prelepe roza barve, ki se nahaja na četrtem mestu v zgornji vrstici, v spodnji vrstici pa mi je v oči padel odtenek spiritual, ki je prav tako na četrtem mestu.


Ni trajalo dolgo, ko me je premagala radovednost in sem najprej preizkusila, kako se senčila obnesejo na očeh ter kako se zabrišejo.
Najprej sem vsa senčila nanesla na roko, ter parkrat močno zabrisala senčila na roki in ugotovila da so vsi odtenki ostali skoraj nedotaknjeni !
Nato sem senčila seveda še preizkusila še na vekah in prav tako ugotovila, da se izredno lepo nanašajo in zabrisujejo. Tako sem dosegla prelepe prehode na vekah.


Paletko, ki je super obstojna in vsebuje res čudovite in pravljične odtenek lahko kupiš na spletni strani Ličila.si za res smešno nizko ceno.


Tako, da res smešna cena za odlično paletko.


By Rebeka Duh
Thank you for reading!

Posting Komentar untuk "Review: Makeup Revolution Unicorn Unite paleta (Blogerka za en dan)"